Магазинът

Селският магазин е една от забележителностите на Бакьово.
Името му е ЧУКЛАТА.

Работи всеки ден без вторник. Зарежда се редовно и то много добре. По всяко време на годината в него може да намерите над 750 !!! вида основни хранителни, питейни и други стоки от първа, втора и трета необходимост. Понеделник, сряда и петък сутрин се кара топъл хляб от близката пекарна. Всеки петък се предлагат пресни плодове и зеленчуци. Цените са народни, обслужването е бързо, точно и културно – на европейско ниво. Изпълняват се и поръчки по телефона, правят се доставки до дома.
В магазина работи Интернет терминал, през който може да заплащате своите сметки за телевизия, вода, ток и всичко друго, каквото може да се купи с пари. Комисионната е под минималната за страната.

Освен магазин, бакьовската ЧУКЛА е и кафе-клуб-ресторант-хоротека. Седящите места са 50, без да се смятат тези отвън, които са неограничен брой. Тук, в приятна и задушевна обстановка може да организирате ваше фирмено или семейно тържество, да чествате сватба, кръщене, развод… Провеждат се и литературни вечери, сутрешни питейни оперативки, кулинарни изложби, благотворителни обяди и др. Всяка седмица тук се провежда сбирка на бакьовската секция на КЛУБ-а на САМОТНИТЕ СЪРЦА, в който членуват над 99% от местните жители.

телефон за резервации:
+359 888 50 50 45